lördag 25 mars 2023

Ekologisk massage, bambumassage, hotstonemassage och regndroppsmassage

Välkommen på ekologisk massage!

Att min massage är ekologisk innebär: 
*Oljan jag använder är ekologisk med så få ingredienser som möjligt. De märken jag använder mig av just nu är från Young Living samt c/o Gerd. Jag har både doftfri och doftsatt olja för olika syften i massagen. Använder mig även av Young Livings terapeutiska, eteriska oljor vid behov.

*Öko-tex textil. Det garanterar en textil utan giftiga ämnen/kemikalier. Av miljöhänsyn, så använder jag inga engångsmaterial.

*Lokalen städas med giftfria och ekologiska produkter.

Du väljer om du vill ha en avslappningsmassage eller om du behöver en mer behandlande massage. Vid en mer djupgående massage kompletterar jag med bambupinnar som kommer längre ner i muskulaturen. Bambumassagen går nu också att boka som hel massage.


Bambumassage

Bambumassage är en djupgående massagebehandling i syfte att mjuka upp kroppens stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupt ner i muskulaturen och kan hjälpa kroppen att släppa på spänningar. Bambun gör att jag snabbare och effektivare kommer djupare ner i musklerna utan att det behöver kännas mer smärtsamt. Bambumassage är en unik massagemetod som behöver upplevas. Och som i alla mina massagebehandlingar, så anpassar jag behandlingen efter det just din kropp behöver.
Jag kan även komma till ert företag för massage. Skicka gärna ett mail om det, så kommer vi fram till något bra tillsammans. 


Hot stone massage med aromaolja 

Denna underbara massage är otroligt stressreducerande, avkopplande, bra för lymfsystemet, främjar blodcirkulationen och ger ny energi. Musklerna får mer syre och den ökade blodcirkulationen får slaggprodukter och toxiner (gifter) att lättare transporteras bort från kroppen. Varma lavastenar används i ett lugnt flöde på kroppen och vissa stenar placeras även ut för att sprida värme. Denna massage har använts i tusentals år och är inspirerad från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Även den nordamerikanska ursprungsbefolkningen använde varma stenar för djupgående, avkopplande och läkande behandlingar. Pga de mineralrika lavastenarna (mkt järn), så kan stenarna hålla värmen länge.
Används tillsammans med lyxig, terapeutisk aromaolja från Young Living. Kan även fås doftfri om man önskar. Bra resultat för personer med stress, muskelspänningar, reumatiska sjukdomar, psoriasis mm. Denna massage ska ej genomföras på någon som har akuta skador, feber, blodproppar eller pågående infektion (förkylning)

Regndroppsmassage

Regndroppstekniken är en exklusiv, kraftfull och rogivande massage med Young Livings rena, eteriska oljor. Den stärker din hälsa och hjälper kroppen att läka effekterna av stress.

Behandlingen är avslappnande, utrensande och välgörande för rygg, nervsystemet och immunförsvaret.
Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. Oljorna verkar även på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan, via doftsinnet och avhjälper stress och oro.
Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och verkar på cellnivå. Oljorna arbetar i kroppen i 5-7 dagar efter behandlingen.
Det är en kombination av:
*Lakota-indianernas fjäderlätta strykningar, som stimulerar nervsystemet.
*Vitaflex från Tibet är en fingervickningsteknik, som skickar impulser för att lösa upp blockeringar i kroppen.
*Den uråldriga insmörjningen med ekologiska, eteriska oljor, som ökar antioxidantaktiviteten i hela kroppen. Den renar och stödjer immunförsvaret och stärker ryggen.
Möjliga effekter
Lindra inflammationer, minska smärta och värk, stärka immunförsvaret, minska stressrelaterade symptom, skapa känslomässig balans, öka cirkulationen, bättre sömn, rena kroppen från gifter, höja kroppens energinivå och humör.
Alla effekter är individuella.
Möjliga biverkningar
Kroppen kan sätta igång en utrensningsprocess av gifter. I vilken grad är individuell och dessa är tillfälliga.
Om du behöver en riktig energiboost, t ex efter långvarig infektion, höst- eller vintertrötthet eller långvarig stress, så unna dig 3 behandlingar med en veckas mellanrum, så får du ett ordentligt energitillskott.
Pga kraftern i oljorna, så behandlar jag ej gravida, ammande, de med epilepsi samt hjärtproblem.
Oljor som används:
Valor - balanserar energin i kroppen
Oregano - Antivirus, balanserar matsmältn, stärker vitala delar
Timjan - Antivirus, hjälper vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress.
Basilika - Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation.
Cypress - Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbrock, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och lugnande.
Vintergröna - Antiinflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism och reumatism.
Mejram - Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.
Pepparmint - Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.
Aroma siez - Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler, som resultat från sportskador, trötthet och stress.

Varmt välkommen att boka en tid just för dig!



För bokning: 
https://www.bokadirekt.se/places/frekvensstudion-23622 
Ring eller sms'a till 070-714 85 22
Maila till frekvensstudion@gmail.com
Adress: Vivelvägen 28 i Åkersberga 
Betalning med swish eller kort
Är ansluten till Epassi





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.